广东外语外贸大学logo 广外公开学院外语系 明德尚行 学贯中西

丁龙——教师的威信首先建立在责任心之上

日期:2015年04月06日 02:45  作者:  点击:

姓  名:丁龙
职务职称:商务英语系主任
教育背景:硕士
教授课程:《英语国家概况》、《文学选读》、《商务英语函电》
研究方向:特别用途英语
所属系部:公开学院商务英语系

教师的职业要求教师持有严肃的教学态度,具备口语和书面语的扎实基础,学而不厌,诲人不倦,爱岗敬业。
  本人优势和教学特点包括:
  1.良好的教育背景,英语硕士毕业,
  2.良好的教学能力,旨在教学相长,
  3.熟悉本专业自考专业体系和学院系部教学行政管理。
  Jobs of English teacher are for people with great teaching aptitude and who have acquired mastery in spoken and written English. As of the additional qualities, one must be quite patient and match the teaching pace with the student's knowledge grasping speed and a great affection for teaching and teaching related job duties.
  As a teacher of English, my advantages include:
  1.Formal training in English education, master's degree in English
  2.Excellent teaching ability with an orientation towards student understanding
  3.Acquaintance with the curricular system and administrative activities at the college.
我喜爱的格言:
  教育的目的就是把镜子变成窗子。--悉尼.J.哈里斯
  The whole purpose of education is to turn mirrors into windows.  ----Sydney J. Harriss所获奖项:
  2013-2014学年度第二学期《英语国家概况》“优质课程”三等奖。