当前位置: 网站首页>>师资队伍>>正文

钱海——年与时驰,意与日去,遂成枯落,多不接世,悲守穷庐,将复何及

日期:2022年03月08日 16:58  作者:  点击:

姓  名:钱海

职务职称:专职教师

教育背景:荷兰泽兰专业教育学院工商管理学学士学位

教授课程:高级英语口语、交际英语、综合英语、贸易实务等

研究方向:国际商务,交际英语

所属系部:高等继续教育学院大学城分部

自我推介:

年与时驰,意与日去,遂成枯落,多不接世,悲守穷庐,将复何及!

As days and years have forever gone, their ambitions and chances   would go withered badly. Being in solitude, some people would not devote to the society, only staying in their poor houses with sad for the twilight years. It would be too late to regain their reprosperity.