广东外语外贸大学logo 广外公开学院外语系 明德尚行 学贯中西
当前位置: 网站首页>>师资队伍>>正文

华一君——人在最小的事上忠心,在大事上也忠心。在最小的事上不义,在大事上也不义。

日期:2015年04月02日 23:30  作者:  点击:

姓  名:华一君
职务职称:专职教师;英语助教
教育背景:硕士
教授课程:英语阅读一、英语阅读二、听力
研究方向:英语教育、口笔译研究
所属系部:英语系

自我推介:
  华一君,2007年毕业于广东外语外贸大学英文学院国际旅游系,获文学学士学位;2009年毕业于广东外语外贸大学高级翻译学院口笔译研究专业研究生班;2011年获英国利兹大学英语教育硕士学位。现任英语系专职教师,主讲英语阅读,态度严谨,授课内容细致、充实、重点突出,擅长辅导非英语专业学生迅速找到破解英语的方法。注重因材施教,课堂教学评估成绩优秀,多次被评为广东外语外贸大学继续教育(公开)学院“优秀教师”、 “我喜爱的教师”。乐见学生点滴进步、心灵饱满,做自己的第一。最大心愿:希望每一位学生在每一堂课都有所得!
  Hua Yijun, serves as a full-time English teacher in English Department of Open College in Guangdong University of Foreign Studies (GDUFS), gained a BA degree in GDUFS in 2007; studied in School of Advanced Translation and Interpretation of GDUFS in 2009; achieved a MA TESOL degree in University of Leeds, England in 2011. She excels in teaching English reading and listening skills by helping students to find their own ways to conquer the difficulties or obstacles while learning as well as modifying her way of teaching to suit the special requirements of each class or case. She has been awarded as "excellent teacher", "my favorite teacher" in Open College.
所获奖项:
  优秀教师二等奖、优秀教学二等奖、慧友教学二等奖、优质课程(最受学生欢迎课程)二等奖、“我喜爱的老师”荣誉称号。